O nas

Zavod Zdravje,

zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane Maribor, je zasebni  zavod. V Zavodu Zdravje združujemo znanje usposobljenih strokovnjakov, zdravnikov, diagnostikov in  specialistov iz raznih področij: nutricizma, dietetike, medicine, psihoterapije, športa ter pri tem  sodelujemo z gospodarskimi družbami, ustanovami in posamezniki.

 

Zavod Zdravje deluje na območju celotne Slovenije, ordinacijske prostore ima  v Ljubljani, Mariboru in v Izoli. Razvojni poslovni model Zavoda Zdravje je združevanje, zato se za širitev in boljšo dostopnost  storitev naših izvajalcev že dogovarjamo z zainteresiranimi zdravstvenimi strokovnjaki po slovenskih mestih. Odprti smo za nove predloge in ideje , ki bi še izboljšale naše storitve dvignile kvaliteto življenja naših klientov ter izboljšale medčloveške odnose. 

 

ZAVOD ZDRAVJE, Zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane, Maribor je del skupine CiiM Plus, katera tudi opravlja vse zdravstvene storitve objavljene na spleti strani www,zavodzdravje.si, z dovoljenji Ministrstva za zdravje za opravljanje zdravstvene dejavnosti za  področji interne medicine in radiologije.

Z vami bodo naši najboljši zdravniki specialisti in kirurgi 

Asist. Željko Perdija

DR. MED.,SPEC. INTERNIST.

Suzana Isaković Vidovič

DR. MED. SPECIALIST RADIOLOG

Skender Veliu

DR. MED. SPECIALIST KIRURG

 

Ordinacije: Ljubljana | Maribor | Izola

tel.: 040 88 99 32

© 2020 Salutem int. d.o.o.

Tel.: 040 88 99 32

ORDINACIJE:  Ljubljana, Maribor, Izola

Gosposvetska cesta 41, 2000 Maribor

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon