Hitro testiranje v Ljubljani, Kranju in Kopru je na voljo za 10€

Hitro testiranje Celje

Hitro testiranje na COVID-19 je v današnjem času nekaj, česar se moramo večkrat poslužiti, še posebej, če se proti bolezni nismo cepili ali COVIDa-19 nismo preboleli. Za skoraj vse vidike javnega življenja je namreč trenutno potreben PCT pogoj; P-prebolel, C-cepljen, T-testiran. Če se torej niste odločili za cepljenje ali bolezni še niste preboleli, vam preostan le še testiranje. Hitri testi so že nekaj časa plačljivi, za hitro testiranje pa je potrebno plačati tudi do 12€.

V podjetju Preventivni pregledi vam omogočamo hitro testiranje v Ljubljani, Kranju in Kopru ter Novi Gorici, HAGT test pa vas bo skupaj s pisnim COVID potrdilom stal le 10€.

Hitro testiranje

Hitro testiranje v Ljubljani, Kranju in Kopru ter Novi Gorici

V našem podjetju so torej kraji, kjer omogočamo hitro testiranje, Ljubljana, Kranj, Koper in Nova Gorica. V Ljubljani nas najdete v Nakupovalnem središču Aleja, Centru Vič in Shopping centru CityPark. V Kopru so hitri hagt testi na voljo v Park Centru Koper, v Kranju in Novi Gorici pa v Qlandiji. Testiranje s hitrimi testi je hitro in varno, rezultate pa dobite tudi na telefon. Delovni čas hitrega testiranja je odvisen od delovnega časa nakupovalnih centrov, običajno pa je hitro testiranje na voljo med 8. ali 9. uro zjutraj in 20. uro zvečer.
Naročanje na hagt test ni potrebno, hitro testiranje opravljamo preko nosne votline. Naši hitri testi so veljavni v vseh EU državah, hitro testiranje pa izvaja pooblaščeni koncesionar GroMed otorinolaringologija d.o.o..

Osebe brez simptomov so tiste, katerim je namenjeno testiranje, hitri testi pa so na voljo tudi tujcem.
Če na eni strani ni potrebno naročanje za hitro testiranje – Ljubljana, Kranj, Koper in Nova Gorica vas pričakujejo kadarkoli v času uradnih ur, pa se je na drugi strani za PCR testiranje potrebno naročiti.

Testiranje s hitrimi testi

Testiranje: hitri testi bodo rezultat pokazali v 15 minutah

Kot je veljalo prej, ko je bilo testiranje s hitrimi testi še brezplačno, tudi sedaj po hitrem testiranju rezultat dobite na svoj telefon tekom dneva, preko SMS sporočila. V primeru, da bo rezultat pozitiven, boste v SMS sporočilu dobili tudi navodila, kako ravnati.
Še prej kot boste dobili SMS sporočilo, pa boste pri nas rezultat hitrega testiranja izvedeli na licu mesta, saj boste v roku 15 minut po odvzemu brisa dobili tiskano potrdilo v slovenščini in angleščini, na katerem bo jasno napisan rezultat hitrega testiranja. Omenjeno tiskano potrdilo bo dovolj tudi za prehod meje.

 

Hitro testiranje in EU potrdilo

Potrdilo, ki ga boste pri nas dobili po hitrem testiranju, ne bo klasično EU digitalno potrdilo. V primeru, da potrebujete prav tega, nas morate na to opozoriti pred testiranjem. Poskrbeli bomo, da boste še isti dan preko elektronske pošte, v odgovor na vašo zahtevo, ki nam jo boste poslali, prejeli tudi EU digitalno potrdilo.

Ne bo pa vam potrebno čakati niti na našo pošto, če ga boste potrebovali prej. Približno uro po hitrem testiranju boste namreč EU digitalno potrdilo lahko pridobili sami v najbližji lekarni ali pa si ga boste lahko natisnili preko aplikacije zVem.

Hitro testiranje - preventivni pregledi

HAGT test na voljo tudi za podjetja

Ali vaše podjetje potrebuje hitro testiranje, Ljubljana, Kranj, Koper ali Nova Gorica pa niso kraji, od koder prihajate? Nič hudega. Podjetje Preventivni pregledi ponuja tudi testiranje s hitrimi testi za podjetja. Naša mobilna ekipa vas bo, če se bomo o tem prej dogovorili in v primeru, da potrebujete hitro testiranje za večje število ljudi, obiskala na vaši lokaciji. Ponujamo pa tudi možnost nakupa testov za samotestiranje.

Če torej vse skupaj povzamemo. Za posameznike je pri nas na voljo hitro testiranje v Ljubljani, Kranju in Kopru ter Novi Gorici, podjetja pa lahko hitro testiranje naročijo tudi na lokacijo. Za hitro testiranje se ni potrebno predhodno naročiti, na voljo je v času delovanja trgovskih centrov, stalo pa vas bo 10€, skupaj s pisnim potrdilom. Rezultat testiranja s hitrimi testi boste dobili tudi preko SMS sporočila, prav tako vam bo na voljo EU digitalno potrdilo. Preventivni pregledi bodo torej zadovoljili vse potrebe, ki jih imate v zvezi s hitrim testiranjem.